Få full kontroll på ledningsnäten

Korrekt inmätta ledningsnät minskar inte bara risken för grävskador. Det skapar också förutsättningar för ett effektivt åtgärds- och förvaltningsarbete. Det går att spara miljonbelopp om näten är korrekt inmätta och dokumenterade.

Behöver du en inmätning?

Våra certifierade inmätare och fälttekniker utför korrekt, spårbar och kvalitetssäkrad inmätning och levererar i de filformat du önskar direkt till ditt system. Geomatikk erbjuder inmätning vid nyförläggning och inmätning av befintliga nät.

Beställ inmätning enkelt via Kundportalen

Inmätningstjänster beställer du enklast via Kundportalen. Fyll i dina kontaktuppgifter, var inmätningen ska göras, i vilket format du vill ha resultatet och var det ska levereras så sätter vi igång. Gäller din beställning ett större område kontaktar vi dig för planering.

Logga in och beställ

Vi tar totalansvar för inmätningen

Vi erbjuder ett helhetsåtagande där vi tar totalansvar för inmätningen av era ledningsnät. Därefter överför vi resultatet av inmätningen till olika digitala format enligt ditt önskemål. På så sätt slipper du hantera olika dataformat och koordinatsystem från olika leverantörer. Vi har noga inarbetade arbetsrutiner och kontrollpunkter och genomför allt arbete på samma sätt över hela Sverige. Som oberoende aktör är det också vårt ansvar att vara uppdaterade på alla krav, system och regelverk.

Teknik i framkant för högsta precision

Geomatikk använder den senaste tekniken för inmätning, bland annat:

  • Markradar: GPR med Leica Stream C
  • Kabelsökare: vLoc3 RTK Pro, vLoc3, RD8200
  • GNSS: SP60, SP85, GeoMax Zenith 35 Pro och Leica

Vill du veta mer?

Kontakta oss

Gustaf Richt, Säljare
070 310 71 28
gustaf.richt@geomatikk.se

Mer information
Faktablad E-tjänst Inmätning (pdf)
Ladda ner
Inmätning är som ett detektivarbete (artikel)
Läs mer
Ellevio väljer Geomatikk för inmätning (case)
Läs mer
Falu Energi väljer Geomatikk för inmätning och ledningsanvisning (case)
Läs mer