Appen för dig som gräver

GeoDig är appen för dig som gräver. I den samlas ledningsanvisningsärenden, kartor och dokument över de ledningar som berörs av dina markarbeten. Perfekt för dig som har många projekt på gång samtidigt och alltid är på språng!

GeoDig hjälper dig att hålla ordning på projekten

Ledningsanvisning är en av de viktigaste förutsättningarna för ett säkert och skadefritt markarbete. Men du som entreprenör har ofta många projekt på gång som det gäller att hålla isär.

I appen GeoDig samlas kartor, uppgifter om vad som är registrerat i Ledningskollen och dokumentation av utsättningen i realtid. Den förenklar för dig som entreprenör att hålla dina grävmaskinister med rätt information då de också kan logga in på företagets användarkonto.

New Project (4)
New Project (3)
New Project (2)

Sveriges största nätägare är anslutna till appen

I GeoDig har du överblick över dina ledningsanvisningsärenden för flera av Sveriges största nätägare och lokala nätbolag över hela landet. Appen är självklart gratis och finns på Google Play och App Store.

Ladda ner appen

Logga in i GeoDig

Du som har ett konto i Geomatikks Kundportal loggar in med samma uppgifter. Du måste använda samma e-postadress som du använder i Ledningskollen.

GeoDig, appen för dig som gräver

Så loggar du in på GeoDig

Så fungerar GeoDig

Behöver du hjälp med GeoDig?

Vi berättar gärna mer eller hjälper dig om du har problem med inloggningen.