Vi utvecklas, påverkar framtiden och har kul, tillsammans

På Geomatikk arbetar vi på många olika sätt för att viktiga funktioner i samhället ska fungera utan störningar. Din insats blir avgörande för att vi ska lyckas, tillsammans. Vi litar på varandra och du uppmuntras att fatta egna beslut som bidrar till att uppnå vår vision, Störningsfria ledningsnät.

Utvecklas och väx med oss

Det går undan på Geomatikk. Sedan starten har vi vuxit snabbt och med goda resultat både för våra kunder och för oss själva. Vi anstränger oss för att du också ska växa som person och nå din fulla potential, vare sig du utvecklas i din befintliga roll eller tar dig an nya utmaningar. Därför är du också välkommen om din bakgrund inte exakt matchar beskrivningen av tjänsten, för vi vet att rätt person lär sig det som behövs.

Oskar Winberg, chef IT/Utveckling

Vad gör du på Geomatikk idag? Jag har ansvaret för IT-drift och…

Lina Lindenmo, HR-administratör

Vad gör du på Geomatikk idag? Jag är HR-administratör och har en…

Per Magnusson, projektledare

Vad gör du på Geomatikk idag? Jag är projektledare och arbetar med…

Natalie Nystedt, linjechef

Vad gör du på Geomatikk idag? Jag är linjechef och arbetar på…

Påverka framtiden och vår utveckling

På Geomatikk bryr vi oss om vad du tycker. För oss är framgång viktigare än prestige och vi vet att den bästa idén kan komma från vem som helst. Genom att bidra med din kunskap och dina idéer är du med och påverkar både din egen, Geomatikks och samhällets framtid.

Ha kul och bli en del av laget

Att ha kul är viktigt för oss på Geomatikk. Trivselfaktorn är hög. Det är förresten också högt i tak för vi tror på att mod skapas i tryggheten av en gemenskap. Du uppmuntras att prova nya vägar. Om det inte alltid går som det var tänkt är det okej. Vi vet att till slut så lyckas vi och dessutom har vi lärt oss massor på vägen.

Framtidsorienterade

Framtidsorienterade

Vi strävar framåt, använder oss av teknik i framkant, är lyhörda för marknadens behov och utvecklar kontinuerligt nya produkter och tjänster.

Inkluderande

Inkluderande

Vår arbetsmiljö präglas av öppenhet, ärlighet, delaktighet och lojalitet. Vi respekterar, samarbetar och hjälper varandra.

Pålitliga

Pålitliga

Vi håller våra löften till kunder och medarbetare. Vi har en väldokumenterad arbetsprocess som bygger på korrekt information och tydliga överlämningar.

Serviceinriktade

Serviceinriktade

Vi har våra kunder i fokus och förbättrar vår verksamhet utifrån deras feedback. Vi är proffsiga och tillmötesgående såväl internt som externt.

Våra värderingar

Värderingar är som superkrafter tycker vi. När vi alla tillsammans lever efter våra värderingar i vardagen skapar vi ett starkt Geomatikk.

Vi brinner för...

...ett samhälle med den fungerande infrastruktur som krävs för att aldrig stå stilla. Vi förebygger ledningsskador och ser till att ledningsnäten är tillgängliga för att bevara och utveckla deras värde.

eye

Vision

Störningsfria ledningsnät

torch

Mission

Vi värnar om samhällskritisk infrastruktur och bidrar till den digitala framtiden.

En flygande start och snabb utveckling för en prestigelös organisation

Geomatikk startade i Norge som en avknoppning från det statliga Telenor för tjänster inom dokumentation och ledningsanvisning av nedgrävda ledningsnät. Efter att ha etablerat en framgångsrik affär började ägarna titta på möjligheterna att göra samma sak i Sverige.

Är du en Geomatikkare?

Våra värderingar styr hur vi agerar på Geomatikk. Värderingar kommer inifrån och kan inte klistras på, det är vår övertygelse. Delar du våra värderingar och sätt att se på jobbet? Testa om du är en av oss!

Just nu har vi inga lediga jobb.