Vill du bidra till att Sverige fungerar som det ska?

Vi arbetar på flera sätt med att skydda ledningsnät från störningar. Det är både viktigt och spännande.

EVP

Vi utvecklas, påverkar framtiden och har kul, tillsammans

På Geomatikk arbetar vi på många olika sätt för att viktiga funktioner i samhället ska fungera utan störningar. Din insats blir avgörande för att vi ska lyckas, tillsammans. 

Är du en Geomatikkare?

Våra värderingar styr hur vi agerar på Geomatikk. Värderingar kommer inifrån och kan inte klistras på, det är vår övertygelse. Delar du våra värderingar och sätt att se på jobbet? Testa om du är en av oss!

Vi är aldrig nöjda med att bara utföra något

Geomatikk har ett stort fokus på smartare IT-lösningar. Vi vill vara i täten för en digital transformation och hur den påverkar vår bransch. Vi investerar i digital utveckling och hjälper våra kunder med den.

quote-mark

Bytet till Geomatikk för vår ledningsanvisning gör att vi kan använda våra egna resurser bättre för att minimera driftstörningar för våra kunder. Dessutom har vi bättre kostnadskontroll med en enkel och transparent ersättningsmodell.

Michael Halvarsson, Elnätschef

Ljusdal Energi

Telia valde Geomatikk som långsiktig samarbetspartner, främst för att de är framåtriktade, ser möjligheter och ständigt vill utveckla verksamheten. Geomatikk är enkla att jobba med och har en hög IT-mognad.

Kjell Rödin, Senior Advisor, Cable & Site

Telia

quote-mark

Geomatikk är en bra samarbetspartner som arbetar processorienterat och utvecklar arbetssätten baserat på mätningar och behov. Tillgängligheten är hög och vi får snabb återkoppling.

Jenny Nilsson, Processledare

Ellevio

quote-mark

Just nu har vi inga lediga jobb.