Skip to content

Karriär

Vill du vara med och göra skillnad? Vi som jobbar på Geomatikk har ett betydelsefullt uppdrag. Vi skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska. Välkommen att göra karriär hos oss. Börja med att ta en titt på våra lediga tjänster.

Våra medarbetare är vår främsta tillgång och styrka. De finns spridda över hela Sverige. Många spenderar sin arbetsdag ute i fält. Andra utgår från vårt huvudkontor och kundcenter i Gävle. Det som förenar oss är våra värderingar och att vi gör vårt yttersta för att skapa nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort.

Vår kärnverksamhet, som vi brukar kalla för ledningsanvisning, innebär att vi markerar var ledningar ligger i marken innan ett grävarbete startar. På så vis förebygger vi skador på kablar och minimerar avbrott på t.ex. el-, fiber- eller telenät som annars riskerar att drabba tusentals personer.

Låter det spännande? Här hittar du de aktuella tjänster vi söker. Du är också varmt välkommen att skicka in en spontanansökan längst ner på denna sida.

Lediga tjänster

Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba hos oss? Ta en titt bland våra lediga tjänster. Om du inte hittar det du söker får du gärna skicka in en spontanansökan.

Fyll i formuläret.
Ange vad du vill jobba med.
Bifoga din ansökan.

Vårt system kan bara ta emot en uppladdad fil i taget. Sammanför därför dina dokument till ett och samma.

Spontanansökan
Ingen fil har valts Välj fil
Maximal filstorlek: 25 MB
Checkboxes
reCAPTCHA

Inspelning

Vi spelade in vår nya film under en rolig dag i Gävle. 

Känslor!

200 meter kvar att markera och pinnarna tar slut. 

Varning!

Som fälttekniker kan man få ett gott skratt!

Glad påsk

Utan kvast får man skapa ett eget färdmedel till blåkulla.

Kärlek

Alla hjärtans dag märks på ledningarna.

Älska el

Vi hyllar den samhällsviktiga elen på Elens dag med en ljusbild.

Samling

6 av 13 som var med när Geomatikk Sverige startade.

Tagning

En glimt från inspelningen av vår första film.

Norr till syd

Emelie i Borås får hjälp av Mattias i Pajala. 

Bakom kulisserna

Vad händer hos oss? Här bjuder vi på några glimtar.

VÅRA VÄRDERINGAR

Geomatikk-gruppens verksamhet genomsyras av ett antal värderingar. De vägleder oss så att vi kan skapa en trivsam arbetsmiljö och säkerställa en hög kvalitet i leveransen till våra kunder.

framtidsorienterade

Framtidsorienterade

Vi strävar framåt, använder oss av teknik i framkant, är lyhörda för marknadens behov och utvecklar kontinuerligt nya produkter och tjänster.

inkluderande

Inkluderande

Vår arbetsmiljö präglas av öppenhet, ärlighet, delaktighet och lojalitet. Vi respekterar, samarbetar och hjälper varandra.

palitliga

Pålitliga

Vi håller våra löften till kunder och medarbetare. Vi har en väldokumenterad arbetsprocess som bygger på korrekt information och tydliga överlämningar.

serviceinriktade

Serviceinriktade

Vi har våra kunder i fokus och förbättrar vår verksamhet utifrån deras feedback. Vi är proffsiga och tillmötesgående såväl internt som externt.