Lina Lindenmo, HR-administratör

lina-lindenmo2

Vad gör du på Geomatikk idag?
Jag är HR-administratör och har en bred roll inom personaladministration, följer upp statistik, tidredovisning, fakturering och utlägg. Dessutom är jag arbetsmiljöombud och inköpsansvarig för kontoren. Sist men verkligen inte minst är jag projektledare för julfesten.

När började du på Geomatikk och vad hade du för yrkesroll då?
Jag har varit med sedan allra första början i november 2012 då vi började bygga upp verksamheten. Då var jag kundmottagare. I kundmottagningen hanterar vi alla inkommande ledningsanvisningsärenden. Jag var koordinator och verksamhetsassistent innan jag blev HR-administratör. Eftersom jag länge haft intresse för personalfrågor kändes det helrätt när chansen dök upp.

Har du blivit uppmuntrad att utvecklas?
Jag är en sådan som alltid frågar om det finns mer jag kan göra så jag fick tidigt ansvar utöver rollen som kundmottagare. Jag har ansvarat för nyckelhanteringen till skåp och brunnar och varit med att sätta vår rutinpärm. Andan här är att man får fortsatt förtroende om man visar att man kan.  

Finns det något exempel där du varit med om att driva företagets utveckling?
Jag har ju turen att ha varit med från allra första början och kom från en stor organisation där alla rutiner och processer redan var satta. Att sätta våra arbetssätt har varit en lång resa men det är väldigt kul att ha möjligheten att påverka och vara delaktig i den. Vi har vuxit fort, det har varit stressigt ibland, vi har mött hinder på vägen men tagit oss igenom dem. På det stora hela har vi gjort ett fantastiskt jobb.

Vad är det bästa med att jobba på Geomatikk?
Det är roligt att gå till ett jobb där det finns framåttänk, en ständig utveckling och möjligheter att fortsätta växa. Och så alla fantastiska kollegor! Trots att vi idag är en mycket större organisation än då vi startade har vi lyckats behålla den familjära stämningen. Den årliga julfesten är ett bra exempel, den är otroligt uppskattad. Jag har inga som helst planer på att byta jobb.

 

Dela intervjun:

Är du en Geomatikkare?

Våra värderingar styr hur vi agerar på Geomatikk. Värderingar kommer inifrån och kan inte klistras på, det är vår övertygelse. Delar du våra värderingar och sätt att se på jobbet? Testa om du är en av oss!

Just nu har vi inga lediga jobb.