Drivna GIS-dokumentatörer till Göteborg

Dokumentatör karriär

Hos Geomatikk kommer du att värdesättas för din erfarenhet samtidigt som det kommer erbjudas möjligheter till vidareutbildning i nya system och även möjligheter att arbeta med andra kunder eller branscher för ett omväxlande arbete.

Med visionen störningsfria ledningsnät har Geomatikk omdefinierat marknaden för skydd av svensk infrastruktur, som fiber- och elnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt med Sveriges största nätägare som kunder. Här finner du som brinner för infrastruktur, digitalisering och högt satta karriärmål en spännande arbetsplats med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen.

Arbetsuppgifter

Är du noggrann, har ett sinne för struktur och vill vara med att göra skillnad? Då kan det här vara en tjänst för dig. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara

  • Underhåll av kartsystem och databaser.
  • Förädla data från en CAD-miljö till en GIS-miljö.
  • Framtagning av analysmaterial och annan information.
  • Delta i kundimplementationsprojekt och projekteringsärenden.

Din profil

Vi söker dig som är driven och trivs med att jobba i ett såväl sammansvetsat team som i en konsultroll ute hos kund. Du ska vara självgående och orädd för nya utmaningar.

Då du i denna roll hanterar en hel del information och data är det viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har ett sinne för ordning och struktur. Vi ser även att du är lösningsinriktad samt är nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en relevant utbildning, gått kurs eller motsvarande kunskap inom GIS. Du får gärna vara nyexaminerad. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av GIS-relaterade arbete. Det är meriterande att ha kunskap inom ett eller flera av verktygen Microstation, FME, ArcGIS, eller Autocad.

Viss kunskap kring databaser och programmering är också önskvärt. Det är även meriterande om du är certifierad inom IGS och har erfarenhet inom NICE.

Känner du igen dig och vill vara med på denna framgångsrika resa? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Mer om Geomatikk

Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska.
Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här:

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva.

Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet – som vi kallar för ledningsanvisning – skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Ansökan:

Vi samarbetar med Maxkompetens och därför kan du bara ansöka om tjänsten via maxkompetens.se.

Sista ansökningsdag:

Rekryteringsprocessen sker löpande och eftersom behovet är stort så ser vi gärna att du skickar din ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Hör gärna av dig om du har frågor till Eva Thuresson på eva.thuresson@maxkompetens.se eller 0734-073375