Fälttekniker inom Ledningsanvisning till Geomatikk i Vimmerby

Geomatikks fälttekniker förebygger avbrott på el, telefoni och internettrafik.

Vill du skydda samhällsviktiga ledningsnät? Geomatikk söker nu en engagerad fälttekniker som trivs med ett självständigt arbete ute i fält.

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el, telefoni eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Som fälttekniker förebygger du dessa skador genom att markera var ledningar ligger i samband med markarbeten. Rollen innebär ett stort personligt ansvar och mycket frisk luft! Du spenderar arbetsdagen ute i fält med bilen som kontor.

Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här:

Dina arbetsuppgifter

Som fälttekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att markera ledningsnät i fält på uppdrag av olika nätägare. Med hjälp av modern teknik och mätinstrument, kommer du att identifiera och märka ut kablars positioner inför markarbeten. Inmätning av ledningsnät samt andra relaterade uppdrag hör också till arbetsuppgifterna.

Arbetet som fälttekniker är självständigt, vilket innebär att du i stor utsträckning planerar arbetet utifrån företagets intresse på egen hand. Geomatikk tillhandahåller servicebil och tekniska verktyg såsom dator, mobil och mätinstrument. Servicebilen kommer att fungera som ”ditt kontor”. Det är den du utgår från vilket kräver en flexibilitet och ett ordningssinne.

Du som söker till tjänsten ska vara bosatt i eller i närheten av Vimmerby.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har hög initiativförmåga, arbetsmoral, är lösningsorienterad och trivs med ansvaret som tjänsten kräver. Vi tror att du som söker är en person som vill ha utvecklingsmöjligheter och jobba långsiktigt hos oss.

För att trivas i rollen bör du tycka om att vara utomhus, jobba självständigt och ha lätt för att kommunicera. Har du utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet kopplat till området kan detta ses som meriterande, men det är inget krav.

Ansökan:

Skicka in din ansökan till magnus.friberg@geomatikk.se och märk din ansökan med Fälttekniker Vimmerby.

Sista ansökningsdag:

Sista ansökningsdag är 26 januari 2018. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så ansök gärna redan nu.

Frågor:

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta Magnus Friberg rekryterande chef på 070-3807172 eller magnus.friberg@geomatikk.se.