Se webbinariet om framtidens ledningsanvisning

Ett webbinarium om hur ledningsanvisning kan skapa mervärden för dig som nätägare

Framtiden är digital och ledningsanvisning utvecklas i samma riktning. Ta del av vår framtidsvision om en tjänst som underlättar för alla inblandade aktörer. Webbinariet sändes den 11 februari men du kan se det i efterhand här. Har du frågor, kontakta Per Magnusson eller Oskar Winberg, kontaktuppgifter finns längre ned på sidan.

Utveckling av tjänsten ledningsanvisning

Hur ser utvecklingen ut just nu och vad kommer i framtiden? Vilket mervärde skapar exempelvis koordinatsättning av utsättning till nätägare och frågeställare i form av digitala avtryck och realtidsdata? En digitaliserad process ger bättre stöd och bevisföring vid eventuella grävskador, en ständigt pågående uppdatering av ledningsdata/topologi, men även bättre stöd för helt digitala utsättningar i form av maskinstyrningsfiler och AR-teknologi. Det finns mycket spännande att berätta om!

Per Magnusson och Oskar Winberg från Geomatikk driver utvecklingen av tjänsten Ledningsanvisning. Under webbinariet delar de med sig av erfarenheter och ger en inblick i utvecklingsarbetet framåt.

Agenda

  • Hur har tjänsten ledningsanvisning utvecklats över tid?
  • Hur skapar vi mervärde av digitalisering och realtidsdata?
  • Hur utvecklar vi tjänsten just nu och i framtiden?

Kontakt

Per Magnusson
Produktansvarig Ledningsanvisning

076 – 238 28 55
per.magnusson@geomatikk.se

Oskar Winberg
IT- och utvecklingschef

070 – 205 53 41
oskar.winberg@geomatikk.se