Upplev framtidens inmätning på Geodesidagarna

Full kontroll på ledningsnäten börjar redan vid inmätningen. Besök oss på Geodesidagarna där vi visar hur vi skapar kvalitetssäkrade inmätningar med den senaste tekniken.

Med full kontroll på var näten finns skapas möjligheter till mer effektiv förvaltning och i förlängningen utveckling av tjänster. Att ha korrekt inmätt ledningsdata blir allt viktigare eftersom informationen kan kopplas till exempelvis affärssystem för att skapa nya möjligheter och insikter.

Vid inmätningar använder våra certifierade inmätare den senaste tekniken med GPS, nätverks-RTK, markradar, drönare och i vissa fall totalstation. Inmätningarna blir kvalitetssäkrade, på rätt sätt, i rätt system och i rätt tid. Läs mer om inmätning här.

Kom och se den senaste tekniken

Geodesidagarna är en mässa kombinerad med seminarier för företag och andra aktörer i mätbranschen. Hälsa på i vår monter där du kan klämma och känna på vår portabla markradar som detekterar ledningar i marken i realtid. Med den senaste tekniken kan vi leverera en fullständig rapport med bland annat GIS-baserade digitala kartor, inmätta punkter och översiktsfotografier. Vi visar också vår nya drönare på mässan.

Fredrik Ek, vår affärsområdeschef för dokumentation och inmätning, ska hålla ett föredrag på temat “Effektivt arbetsflöde vid kartering av ledningar under mark” på onsdag 16:05–16:45.

Missa inte det och välkommen att diskutera framtida möjligheter med oss!

Så får du gratis entré till mässan

Vill du bara besöka mässan är det gratis entré på tisdag 13:00–17:00 och torsdag 08:30–11:00. Då ingår inte föredrag eller seminarier. Skaffa gratis entré här.