Tack för ett fantastiskt år och gott nytt 2017!

Så här på årets sista dagar ser vi tillbaka på ett fantastiskt år, och summerar det i siffror och några av våra andra stora händelser. 

Fler än 169 000 registrerade ärenden

Under 2016 anslöt sig fler och fler nätägare till vår rikstäckande tjänst för ledningsanvisning. Tack till alla nya och gamla kunder!

Året i siffror (ledningsanvisning):
  • 169 131 registrerade ärenden
  • 5 036 ärenden behandlade vi som mest under en vecka (rekord!)
  • 87 810 bokade kabelutsättningar
  • 59 anslutna nätägare

Filmpremiär!

Vi gjorde även vår första film. Se den fartfyllda filmen om hur våra fälttekniker och ledningsanvisning skapar nytta för nätägare, entreprenörer och samhället.

geomatikk-julbio-bild

 

Ny certifiering för ännu bättre dokumentation

Tillsammans med Skanova lanserade vi ett certifieringsprogram för inmätare. Certifieringen ökar kvaliteten på dokumentation i samband med inmätning och gör arbetet tillgängligt till en bredare skara utövare. Läs mer om certifieringen på utbildning.geomatikk.se.

Nytt avtal för att fortsätta minska grävskador

Under 2016 tecknade vi ett femårigt avtal med Skanova om att fortsätta leverera tjänster inom ledningsanvisning. Med det nya avtalet satsar vi tillsammans på att minska problemen med driftstörningar på grund av grävskador. Läs mer om vårt nya samarbetsavtal med Skanova.

Lättare samordning av kommuners grävtillstånd

Vi introducerade en ny kundportal och höll ett informationsmöte tillsammans med Gävle kommun för entreprenörer och byggherrar. I portalen kan entreprenörer registrera och se status i sina ärenden. Samtidigt underlättar det kommunens samordning. Läs mer om den nya kundportalen här.

 

Vi tackar våra kunder för året som gått och ser fram emot att ta nya tag under 2017. Ett riktigt gott nytt år önskar Geomatikk!