Säkerställ rutinerna vid oförutsedda händelser

Låt oss hjälpa till när det behövs

Covid-19 har visat hur sårbara vi är vid oförutsedda händelser. Vi lär oss fortfarande av den pågående krisen men två saker står klart: rutiner för underhåll av viktiga tillgångar måste säkras och mycket arbete kan skötas på distans.

För att du som nätägare ska kunna säkra den viktiga utvecklingen av ledningsnäten, även då samhället inte fungerar som vanligt, har vi tagit fram en tjänst. Vi gör oss startklara att rycka in då behov uppstår.

Startklara när det behövs

Låt oss sätta oss in i era rutiner och sammanställa en lathund för våra medarbetare. Den säkerställer att vi har gjort de förberedelser som krävs för att trycka på “start-knappen” när du behöver hjälp. Vi kan arbeta på distans och följer den rutin vi tagit fram tillsammans. På så sätt kan vi hjälpa er dokumentationsavdelning var ni än finns i landet och oavsett skäl för behovet.

Skapar trygghet i verksamheten

Att ha tillgång till kompetent förstärkning skapar trygghet och arbetsro i din organisation. En oförutsedd händelse blir ingen källa till stress. Vi är snabbt igång och kan era rutiner och system från start.

Vår styrka inom dokumentation är tydliga processer och kompetenta medarbetare med lång erfarenhet av marknadens vanligaste system från DigPro, Trimble, Powell och Telemator för att nämna några. Självklart har vi också detaljerad kunskap kring alla olika typer av ledningsnät, som el, tele, fiber, fjärrvärme etc. Dessutom är våra medarbetare säkerhetsklassade vilket är ett krav för många nätägare.

Så går det till att bli Startklar

Hör av dig till oss så bokar vi ett möte där vi går igenom era rutiner och vår checklista för att skapa en lathund. Detta arbete tar vi förstås inte betalt för, vi fakturerar endast enligt en prislista för de tjänster vi sedan utför. Lathunden blir dessutom en praktisk handbok ni själva kan ha nytta av internt.