Peter Bengtsson ny affärsansvarig i norr

Peter Bengtsson säljer Geomatikks tjänster i halva Sverige.

I april fick vi en ny affärsansvarig för Norra Sverige. Han heter Peter Bengtsson, är 36 år och bor med sin familj i Bomhus i Gävle. Peter berättar att han redan stormtrivs med att jobba på Geomatikk.

Vad är orsaken till att du trivs så bra?
– För det första har jag fått ett jättefint mottagande. Jag känner mig otroligt välkommen i Geomatikk-gänget och har fått bra stöttning för att komma in i jobbet. För det andra känns det roligt att vara en del i ett företag som jobbar med samhällsviktiga funktioner, vilket ju Geomatikk verkligen gör.

Du ska sälja Geomatikks tjänster och även ta hand om befintliga kunder i ett distrikt som täcker runt två tredjedelar av Sveriges yta. Hur fixar du det?
– Det blir några resor, men jag tycker att det är kul med omväxling. Ingen dag blir den andra lik och det gillar jag. Så det kommer gå bra.

Får du någon semester i sommar – du har ju knappt börjat på Geomatikk?
– Haha, jodå, det blir fyra veckor. En sväng till Spanien med familjen. Och så har jag tänkt hinna med att spela en del golf också.

Vad gör du när du inte är med familjen eller golfar?
– Jag är mycket intresserad av fotboll – särskilt av Manchester United. Jag brukar åka över till Manchester 1–2 gånger per säsong och se deras matcher och umgås med lokala fans som jag lärt känna genom åren.

Vi hälsar Peter välkommen och hoppas att han fortsätter att trivas hos oss. Du når honom på 070-240 53 08 eller peter.bengtsson@geomatikk.se