Geomatikk tecknar avtal med Sinfra

Från den 1 maj kan medlemmar i Sinfra nationella inköpscentral avropa Geomatikks tjänster inom ledningsanvisning, inmätning och dokumentation.

Avtalet innebär ett nytt ramavtalsområde för Sinfra; Ledningsanvisning. Det delas i sin tur i två kategorier; Ledningsanvisning samt Inmätning och Dokumentation.
Medlemmarna i Sinfra kommer även att under “Övriga tjänster” kunna avropa Geomatikks erbjudande inom Markradar, Skadereglering och Grävtillstånd.

— Det är mycket bra att de 439 medlemmarna i Sinfra nu enkelt kan se och avropa våra tjänster i Medlemsportalen, kommenterar Roger Lundgren, sälj- och marknadschef på Geomatikk.

Han ser att den stora fördelen med det nya ramavtalsområdet för de kommuner och nätägare som är medlemmar i Sinfra nu inte behöver göra egna upphandlingar för ledningsanvisningen och enkelt kan jämföra erbjudanden.

Heltäckande och rikstäckande erbjudande

— Exempelvis är vi den enda aktören med ett heltäckande tjänsteerbjudande i Sveriges alla 21 län. Vi är också den enda leverantören som erbjuder grävtillstånd i kommuner, markradar och skadereglering, säger Roger Lundgren.

Avtalet med Sinfra börjar gälla den 1 maj då det nya ramavtalsområdet blir tillgängligt för medlemmarna. Medlemmar i Sinfra är kommuner och ledningsägare inom Stadsnät, Fjärrvärme, VA och El.

Läs mer om Geomatikks tjänster för kommuner och nätägare.

Vill du veta mer?

Kontakta:

Roger Lundgren
Sälj- och marknadschef, Vice VD
roger.lundgren@geomatikk.se
072-560 58 37