Geomatikk storsatsar och söker 10 dokumentatörer

Efterfrågan på våra tjänster inom Dokumentation och Inmätning ökar kraftigt. Därför söker vi nu ett gäng med skickliga dokumentatörer som vill vara med att utveckla vårt erbjudande till nätägarna.

Geomatikk har vuxit kraftigt de senaste åren. Idag är vi marknadsledande i Norden avseende Ledningsanvisning. Bara i Sverige har vi 40 nätägare som kunder, däribland TeliaSonera, Skanova och Vattenfall.

Sedan ett och ett halvt år tillbaka har vi även etablerat oss som en pålitlig leverantör av tjänster inom Dokumentation och Inmätning, bland annat genom vårt förvärv av R-tele 2015. Vi ser en kraftigt ökad efterfrågan av att dokumentera ledningsnät, som komplement till våra övriga tjänster till nätägare. Därför kommer vi nu att rekrytera upp till 10 dokumentatörer till vårt kontor i Göteborg. Hos oss blir du en del av en grupp med cirka 20 dokumentatörer som sitter i våra nya, fräscha lokaler på Knipplekullen i Sankt Jörgen Park.

Vi söker dig med erfarenhet av yrket, som har god förståelse för arbetsflöden och telenätets uppbyggnad. Som person är du strukturerad, noggrann och driftig. Erfarenhet av att dokumentera Skanovas ledningsnät är meriterande. För att trivas hos oss behöver du tycka om att vara i en expansiv organisation där det kontinuerligt skapas nya möjligheter.

Ansök senast 12 juni 2016

Geomatikk samarbetar med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, men senast 12 juni.

För mer information, kontakta:

Leif Nilsson, verksamhetsansvarig Dokumentation och Inmätning
Tel: 070 527 91 41

Petter Holmberg, VD
Tel: 073 981 25 20

Vi kommer att vara i Göteborg under vecka 24–25 för att genomföra intervjuer.

Har du det vi söker? Boka en intervjutid direkt!

Om du har rätt erfarenheter ser vi gärna att du bokar en intervjutid direkt med rekryteringskonsult Petter Lundgren, tel: 0733-51 27 07 eller epost petter.lundgren@clwork.se.