Geomatikk i Göteborg söker dokumentatörer

Efterfrågan på att dokumentera och mäta in ledningsnät ökar kraftigt. Därför söker vi nu ett gäng med skickliga dokumentatörer som vill utveckla vårt erbjudande till Sveriges nätägare.

Geomatikk har vuxit kraftigt de senaste åren. Idag är vi marknadsledande i Norden inom Ledningsanvisning. Bara i Sverige har vi 40 nätägare som kunder, däribland TeliaSonera, Skanova och Vattenfall.

Sedan ett och ett halvt år tillbaka har vi även etablerat oss som en pålitlig leverantör av tjänster inom Dokumentation och Inmätning, bland annat genom vårt förvärv av R-tele i Göteborg 2015. Vi ser en kraftigt ökad efterfrågan av att dokumentera ledningsnät, som komplement till våra övriga tjänster till nätägare. Därför rekryterar vi nu flera nya medarbetare till vårt kontor i Göteborg. Hos oss blir du en del av en grupp med cirka 20 dokumentatörer som sitter i våra nya, fräscha lokaler på Knipplekullen 3B i Sankt Jörgen Park.

Är du personen vi söker?

Vi söker dig med erfarenhet av yrket, som har god förståelse för arbetsflöden och telenätets uppbyggnad. Som person är du strukturerad, noggrann och driftig. Erfarenhet av att dokumentera Skanovas ledningsnät är meriterande. För att trivas hos oss behöver du tycka om att vara i en expansiv organisation där det kontinuerligt skapas nya möjligheter.

Rekryteringen sker löpande under hösten 2016. Välkommen att registrera din ansökan på vår webbplats.

Ansök genom att fylla i vårt formulär för Spontanansökan

Kontakta oss för mer information

Leif Nilsson, verksamhetsansvarig Dokumentation och Inmätning
Tel: 070 527 91 41

Petter Holmberg, VD
Tel: 073 981 25 20