Flera dokumentatörer till Örebro

Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska. Vår dokumentationsverksamhet växer just nu kraftigt och vi söker flera dokumentatörer till kontoret i Örebro.

Samhället är beroende av nedgrävda el-, tele- och fibernät. Korrekt dokumentation om ledningsnäten bidrar till att minska samhällets sårbarhet. Nätägare får koll på ledningarnas exakta lokalisering, vilket förebygger avbrott och underlättar åtgärdsarbeten. Efterfrågan på att dokumentera ledningsnäten ökar kraftigt bland Geomatikks kunder, Sveriges nätägare. Som en del i vårt samarbete med Skanova, tog vi även över Skanovas enhet för nätinformation i februari 2017 med syfte att utöka och framtidssäkra dokumentationen av Sveriges största öppna fiber- och kopparnät.

Om tjänsterna

Geomatikk söker flera skickliga dokumentatörer som vill vara med och utveckla vårt erbjudande till Sveriges nätägare. Rekryteringarna sker löpande under 2017. Vi söker i första hand kandidater med erfarenhet av yrket. I andra hand kommer vi att rekrytera och lära upp personer som har rätt egenskaper för rollen.

Din profil

Vi söker i första hand dig med erfarenhet av yrket, som har god förståelse för arbetsflöden och telenätets uppbyggnad. Som person är du analytisk, strukturerad, noggrann och driven. Du trivs med att jobba individuellt såväl som i team. Erfarenhet av att dokumentera Skanovas ledningsnät och kunskaper inom GIS-området är meriterande.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har sedan etableringen 2011 gått från några få till drygt 170 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige. Vi storsatsar nu på utveckla vårt erbjudande inom dokumentationsområdet. För att trivas hos oss behöver du tycka om att vara i en förändringsorganisation där det kontinuerligt skapas nya möjligheter.

Om Geomatikk

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva. Vår kärnverksamhet – ledningsanvisning – skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar. Geomatikk har huvudkontor i Gävle, en rikstäckande fältorganisation och ingår i den norska Geomatikk-gruppen.

Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här.

Ansökan:

Vi samarbetar med Academic Work för denna tjänst. Därför kan du enbart söka tjänsten via Academic Works webbplats.

Sista ansökningsdag:

Rekrytering och intervjuer sker löpande. Ansök gärna så snart som möjligt.

Frågor:

Om du har specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av Academic Work på ore02@academicwork.se. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.