Geomatikk-gruppen

Geomatikk-gruppen består av fem företag med olika inriktningar som alla värnar om samhällets infrastruktur och bidrar till att skapa en hållbar digital framtid. 

Vi är en del av den norska privatägda Geomatikk-gruppen, med drygt 300 st anställda i Sverige och Norge. Geomatikk-gruppen består förutom av Geomatikk Sverige AB av följande bolag.

Geomatikk AS

Med en rikstäckande tjänst för ledningsanvisning, samordning av grävtillstånd åt kommuner och koordinering av grävarbeten skyddar Geomatikk AS samhällets infrastruktur. Bolaget är även Norges ledande aktör inom dokumentation av ledningsnät och besiktning av stolpar.
Läs mer: geomatikk.no

Geomatikk Oy

Företaget skyddar samhällsviktiga ledningsnät i Finland. På uppdrag av nätägare förebygger Geomatikk skador på nedgrävd infrastruktur genom att markera var ledningar ligger i samband med markarbeten.

Geomatikk IKT

Geomatikk IKT är en av Norges ledande aktörer inom skanning, dokumenthantering, insamling av data i fält och värdering av fastigheter. Företaget utvecklar även kraftfulla IT-stöd till de övriga företagen inom Geomatikk-gruppen.
Läs mer: geomatikk-ikt.no

Geomatikk Survey

Företaget erbjuder lantmäteri i framkant. Geomatikk Survey drar nytta av den senaste tekniken, såsom drönare, laserskanning och 3D-modellering för att effektivisera bygg- och anläggningsprojekt i Norden.
Läs mer: geomatikk-survey.no