Regionchef

Om företaget

Unikt ledaruppdrag för dig som vill vara med och säkerställa samhällskritisk infrastruktur i Sverige. Geomatikk har omdefinierat marknaden för skydd av viktig infrastruktur i Sverige. Deras kunder är Sveriges största fiber-, el- och telenätägare. Visionen är störningsfria ledningsnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger de att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Dina arbetsuppgifter

I det här otroligt spännande ledaruppdraget är experterna ute på fältet och du är oljan i maskineriet som har förmågan att lyfta personalen mot sin potential. En morgon kanske du tar med dig en frukostpåse och morgonkaffe till en tekniker i Ystad för att nästa dag titta på vilka inköp som behöver göras i Göteborg. Variationen i uppgifterna och möjligheten att finna nya vägar att stötta personalen är verkligen stor. Dina andra regionskollegor har vitt skilda bakgrunder och är en del av det fantastiska ledningsteamet som tillsammans jobbar för att utveckla Geomatikk i hela Sverige. I gruppen finns öppenhet för dig att ta stöd av deras erfarenhet, men även prestigelösheten att ta till sig nya idéer. Det här är verkligen en grupp där man varvar skratt samtidigt som arbetet med samhällskritisk infrastruktur pågår. Vi söker en Regionchef som med ett aktivt, närvarande och rutinerat ledarskap har förmågan att nå ut till och inkludera sina anställda i detta arbete. Din huvuduppgift blir att visa riktningen med stöd av den kunskap och erfarenhet som arbetsgruppen besitter. Vi söker dig som vill vara med på tillväxtresan och som känner dig inspirerad av tanken om att vara med och påverka.

Din profil

I rollen som Regionchef kommer du ha ett personalansvar för cirka 30 fälttekniker från Malmö i söder, längs E6:an norrut upp till Uddevalla, vilket gör att resor är en del av din vardag. Arbetet innefattar att säkerställa att definierade mål uppnås och att verka för en kontinuerlig förbättring. Du kommer att ha ett budget- och resultatansvar samt jobba mot att nå uppsatta mål och nyckeltal. Du har en social kompetens som fungerar både i kontorslandskap och ute i fält, är närvarande och förmedlar en trygghet gentemot dina med medarbetare. Du skapar en god relation till gruppen samtidigt som att du som chef kan representera ledningens visioner. Vidare är det av vikt att du är tydlig i din kommunikation, strukturerad och tar tag i saker direkt samt fångar upp eventuella problem för att kunna slutföra projekt och uppdrag i tid och med kvalitet. Med en kombination av mod, ledarerfarenhet och en administrativ ådra har du som Regionchef förutsättningar för att lyckas i rollen. Branscherfarenhet och teknikintresse är meriterande, dock inget krav.

 

Vi söker dig som har:

Gymnasieutbildning

Tidigare erfarenhet som chef/ledare med ett personalansvar

God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

En relevant eftergymnasial utbildning eller övrig specialistutbildning är meriterande.

 

Vi se gärna att du är bor någonstans mellan Halmstad och de södra delarna av Göteborgsområdet.

Känner du igen dig och vill vara med på denna framgångsrika resa? Tveka inte att skicka in en ansökan! Sista ansökningsdag 6/12

Ort:

Halmstad

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdag:

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryterande chef Bjarne Bergkvist, Tnr: 070-720 45 30, bjarne.bergkvist@geomatikk.se

Dela jobbet:

Just nu har vi inga lediga jobb.