Näthandläggare till Nätservice i Gävle

Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska. Vill du vara med och göra skillnad? Nu söker vi handläggare till Nätservice

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva. Våra kunder är Sveriges största nätägare.

Vår kärnverksamhet – ledningsanvisning – skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Se också den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här: https://lnkd.in/ef55peD

Din roll som Näthandläggare

Som kundmottagare förmedlar du ledningsanvisningar till entreprenörer och privatpersoner som ska utföra grävarbeten, i syfte att skydda våra kunders nedgrävda infrastruktur.

  • Du kommer självständigt fatta beslut i de ärenden du handlägger, med stöd av fastställda kriterier enligt gällande rutin.
  • Tillsammans med dina kollegor kommer ni gemensamt hålla de tidsfrister för handläggning företaget har gentemot våra kunder.
  • Du kommer utföra ordinärt kundtjänstarbete så som att svara på inkommande samtal och kontakta entreprenörer när ytterligare information är nödvändig, samt arbeta med registrering av förfrågningar som inkommer per telefon och e-post.

Din profil

För att lyckas i rollen som Näthandläggare måste du ha lätt för att lära och ta till dig rutiner och direktiv. Du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans arbetar mot uppsatta mål. Det är därför viktigt att du är en lagspelare och har goda kommunikationsegenskaper. Arbetet ställer höga krav på att du har god analytisk- och utredningsförmåga. Då vi arbetar med tidsfrister och deadlines, behöver du vara målinriktad, flexibel och ha hög stresstålighet.

Du som söker har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice/kundmottagning. Det är meriterande om du har arbetat inom support eller telefonförsäljning, samt om du har tidigare arbetslivserfarenheter från vår bransch.

Känner du att du har den erfarenhet och de personliga egenskaper vi söker och vill vara med på denna framgångsrika resa, tveka inte att skicka in en ansökan!

Vad erbjuder vi?

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har sedan etableringen 2011 gått från några få till över 300 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige.

Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen. Läs gärna mer om oss här på hemsidan.

Ort:

Gävle

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdag:

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna chef för Nätsservice Jonathan Bergström, jonathan.bergstrom@geomatikk.se , 072-453 95 81

Dela jobbet: