Fälttekniker inom Ledningsanvisning i Kristianstad

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el, telefoni eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Som fälttekniker förebygger du dessa skador genom att markera var ledningar ligger i samband med markarbeten. Rollen innebär ett stort personligt ansvar och mycket frisk luft! Du spenderar arbetsdagen ute i fält med bilen som kontor.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande och föränderlig arbetsplats. Vi har på kort tid gått från några få till ca 300 medarbetare och blivit den ledande aktören i Sverige. Geomatikk ingår även i den norska Geomatikksgruppen.

Se den inspirerande kortfilmen om fältteknikerna – våra vardagshjältar

Läs mer om företaget: www.geomatikk.se

Din profil

Du som söker tjänsten ska vara bosatt i eller i närheten av Kristianstad.

Vi ser gärna att du som söker har hög initiativförmåga, arbetsmoral, är lösningsorienterad och trivs med ansvaret som tjänsten kräver. Vi tror att du som söker är en person som vill ha utvecklingsmöjligheter och jobba långsiktigt hos oss.

För att trivas i rollen bör du tycka om att vara utomhus, jobba självständigt och ha lätt för att kommunicera. Har du utbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet kopplat till arbetsområdet eller av att arbeta på järnväg ses det som meriterande, men det är inget krav.

Dina arbetsuppgifter

Som fälttekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att markera ledningsnät i fält på uppdrag av olika nätägare. Med hjälp av modern teknik och mätinstrument, kommer du att identifiera och märka ut kablars positioner inför markarbeten.

Produktionsplaneringen sköts från en central funktion, där inkomna ärenden förbereds och planeras in på tillgängliga fälttekniker. Du och produktionsplaneraren har nära samarbete för säkerställa leverans av ärenden. I det dagliga arbetet har du kontakt med kunder och entreprenörer, utifrån detta är det av stor vikt att du är kommunikativ och serviceinriktad.
Geomatikk tillhandahåller servicebil och tekniska verktyg såsom dator, mobil och mätinstrument. Servicebilen kommer att fungera som ”ditt kontor”. Det är den du utgår från vilket kräver en flexibilitet och ett ordningssinne.

Geomatikks verksamhet omfattas av säkerhetsskyddslagen, det innebär att när vi rekryterar måste du som ansöker genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll och en särskild intervju. Säkerhetsprövningen sker i samband med eller efter att du varit på din intervju och du måste själv lämna ditt samtycke till att du genomgår prövningen. Anställning kan endast ske efter slutförd och godkänd säkerhetsprövning.

Ansök via länken, skicka med CV och personligt brev.

Ort:

Kristianstad

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdag:

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryterande chef Magnus Friberg, 070-380 71 72, magnus.friberg@geomatikk.se

Dela jobbet: