ERFAREN PERSON TILL IT SUPPORT

Geomatikk söker erfaren person till IT support


OM FÖRETAGET

Geomatikk etablerades i Sverige 2010 men har en lång bakgrund i Norge där Geomatikk är marknadsledande med fler än 120 kunder anslutna till vår tjänst för ledningsanvisning. Vår organisation för ledningsanvisning består av ca 200 medarbetare som är sysselsatta med att skydda infrastruktur åt 200 svenska nätägare. Våra fälttekniker är strategiskt utplacerade i hela landet för att alltid ha korta resvägar till uppdragen. Utöver fältorganisationen är 50 av våra medarbetare sysselsatta inom dokumentation i Göteborg, Örebro samt Solna.

På Geomatikks huvudkontor i Gävle arbetar ett 50-tal medarbetare inom ledning, Geomatikk Nätservice, IT-avdelning, GIS-grupp och grävskadehandläggning. Hos Geomatikk kommer du att värdesättas för din erfarenhet samtidigt som det kommer erbjudas möjligheter till vidareutveckling då det är ett företag i framkant som växer! På Geomatikk strävar vi efter att ligga i framkant med tekniska lösningar. Vi jobbar för att finna effektiva smarta lösningar på ett proaktivt sätt.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med dina kollegor kommer ni att jobba för att göra Geomatikks avdelning ännu mer framgångsrik och framtidsorienterad. I den här rollen arbetar du med IT-support till kontorsanvändare och fältanvändare som finns rikstäckande i landet, viss support ges även till externa användare. Du kommer att lösa ärenden via fjärrsupport.

Det stora är att du driver även olika projekt inom IT som tar Geomatikk framåt, det kan t ex vara att implementera ett nytt system eller att förbättra IT-säkerheten. Du kommer också ha ett antal ansvarsområden som du självständigt förväntas utveckla och förbättra. Du blir en del av arbetet mot ISO certifiering som innebär administrativt arbete med dokumentation och rutiner. Vi söker dig som vill vara med på tillväxtresan och som känner dig inspirerad av tanken om att vara med och påverka.


DIN PROFIL

Har du förmågan att motivera och inspirera och ge din omgivning positiv energi? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Vi söker dig som har lätt för att se möjligheter och gillar förändringar. Vi tror att du är en lagspelare med hög social kompetens. Laget före jaget är en del av ditt tankesätt. Du känner väl igen dig i Geomatikks värdeord – serviceinriktad, framtidsorienterad, pålitlig och inkluderande.

För att lyckas i rollen ser vi att du har flera års arbetslivserfarenhet inom IT, ju bredare kunskap du har desto bättre. Vi ser att du har ett genuint intresse för infrastruktur då vi tror att det kommer vara hjälpsamt i rollen. Vidare är det av stor vikt att du är tydlig i din kommunikation, strukturerad och tar tag i saker direkt samt fångar upp eventuella problem för att kunna slutföra projekt och uppdrag i tid och med kvalitet.

Du har goda kunskaper i Microsoft Azure, Active Directory, Office 365, Windows 10 och Android. Har du erfarenhet av att ha arbetat med IT säkerhet är det ett stort plus, samt är det meriterande om du har arbetat med system som MDM, RMM, WMware och kan nätverk. Känner du igen dig i beskrivningen och vill vara med på vår spännande resa? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är den 12 juni 2023.

Ort:

Gävle

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdag:

Sista ansökningsdag är 2023-06-12

Frågor:

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Pernilla Antonsson på 073- 351 27 31 eller till pernilla.antonsson@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan

Dela jobbet:

Just nu har vi inga lediga jobb.