Teknisk dokumentatör med erfarenhet av IGS/NICE

Dokumentatör karriär

Hos Geomatikk kommer du att värdesättas för din erfarenhet samtidigt som det kommer erbjudas möjligheter till vidareutbildning i nya system och även möjligheter att arbeta med andra kunder eller branscher för ett omväxlande arbete.

Med visionen störningsfria ledningsnät har Geomatikk omdefinierat marknaden för skydd av svensk infrastruktur, som fiber- och elnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt med Sveriges största nätägare som kunder. Här finner du som brinner för infrastruktur, digitalisering och högt satta karriärmål en spännande arbetsplats med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen.

Dina arbetsuppgifter

Är du noggrann, har ett sinne för struktur och vill vara med att göra skillnad? Då kan det här vara en tjänst för dig! Du kommer bland annat

  • Slutdokumentera infrastrukturprojekt i nätägarens olika system.
  • Kvalitetsgranska dokumentation gjort av tredje part.
  • Lämna support till entreprenörer m.fl. som använder dokumentationen.
  • Ta fram underlag, handlingar etc. till våra kunders övriga avdelningar.
  • Löpande underhåll av system och databaser.
  • Delta i olika projekt och kundärenden.

Tjänsten är stationerad i Göteborg.

Hos Geomatikk blir du en värdefull resurs för vår framtida tillväxt inom dokumentation och vi kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Geomatikk satsar på kvalitet och effektivitet och verksamheten växer just nu stort för att möta våra kunders behov.

Din profil

Vi söker dig som är driven och trivs med att jobba i ett såväl sammansvetsat team som i en konsultroll ute hos kund. Du ska vara självgående och orädd för nya utmaningar. Då du i denna roll hanterar en hel del information och data är det viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har ett sinne för ordning och struktur. Vi ser även att du är lösningsinriktad samt är nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker.

Dina erfarenheter

Vi söker som sagt dig som har en relevant erfarenhet inom IGS/NICE, och vi ser fram emot din ansökan där du berättar mer om din bakgrund i övrigt. GIS-utbildning, erfarenhet av t.ex. ArcGIS, FME, enklare programmering/scripthantering är meriterande men främst letar vi just dessa relevanta erfarenheter.

För rätt person så är placeringsort valfritt på de orter där vi finns. Vi har härlig personal och trevliga kontor i Gävle, Solna, Örebro samt Göteborg där du kommer att sitta tillsammans i team med dina kollegor inom dokumentation.

Känner du igen dig och vill vara med på denna framgångsrika resa? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Mer om Geomatikk

Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här:

Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska,

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva.

Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet – som vi kallar för ledningsanvisning – skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Ansökan:

Vi samarbetar med Maxkompetens, och du kan bara ansöka om tjänsten på maxkompetens.se.

Sista ansökningsdag:

Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Hör gärna av dig om du har frågor till Eva Thuresson på eva.thuresson@maxkompetens.se eller 0734-073375