Teknisk dokumentatör med erfarenhet av IGS/NICE

Dokumentatör karriär

Är du noggrann, har ett sinne för struktur och vill vara med att göra skillnad? Då kan du vara Geomatikks nya dokumentatör.

Geomatikk har mångårig erfarenhet av att dokumentera olika slags ledningsnät - bland annat el, fjärrvärme, fiber, VA och gatubelysning. I takt med företagets ständiga utveckling och expandering ökar behovet av resurser och därför behöver nu Geomatikk utöka sin verksamhet inom dokumentation med ytterligare ett antal tekniska dokumentatörer.

Nu letar vi specifikt efter dig som har erfarenhet av Telias system IGS/NICE och självständigt har utfört dokumentationsarbete för både koppar och fiber i dessa system. Du kanske har arbetat direkt för Telia/Skanova eller hos någon av deras olika underentreprenörer. Hos Geomatikk kommer du att värdesättas för din erfarenhet inom detta samtidigt som vi kommer att kunna erbjuda vidareutbildning i nya system och möjligheter att arbeta med andra kunder eller branscher för ett omväxlande arbete.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer bland annat

  • Slutdokumentera infrastrukturprojekt i nätägarens olika system.
  • Kvalitetsgranska dokumentation gjort av tredje part.
  • Lämna support till entreprenörer m.fl. som använder dokumentationen.
  • Ta fram underlag, handlingar etc. till våra kunders övriga avdelningar.
  • Löpande underhåll av system och databaser.
  • Delta i olika projekt och kundärenden.

Hos Geomatikk blir du en värdefull resurs för vår framtida tillväxt inom dokumentation och vi kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Geomatikk satsar på kvalitet och effektivitet och verksamheten växer just nu stort för att möta våra kunders behov.

Din profil

Vi söker dig som är driven och trivs med att jobba i ett såväl sammansvetsat team som i en konsultroll ute hos kund. Du ska vara självgående och orädd för nya utmaningar. Då du i denna roll hanterar en hel del information och data är det viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har ett sinne för ordning och struktur. Vi ser även att du är lösningsinriktad samt är nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker.

Vi söker som sagt dig som har en relevant erfarenhet inom IGS/NICE, och vi ser fram emot din ansökan där du berättar mer om din bakgrund i övrigt. GIS-utbildning, erfarenhet av t.ex. ArcGIS, FME, enklare programmering/scripthantering är meriterande men främst letar vi just dessa relevanta erfarenheter.

För rätt person så är placeringsort valfritt på de orter där vi finns. Vi har härlig personal och trevliga kontor i Gävle, Solna, Örebro samt Göteborg där du kommer att sitta tillsammans i team med dina kollegor inom dokumentation.

Vi är intresserad av dig som kan arbeta både heltid och deltid.

Om Geomatikk

Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här:

Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska,

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva.

Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet – som vi kallar för ledningsanvisning – skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Ansökan:

Vi samarbetar med Maxkompetens, och du kan bara ansöka om tjänsten på maxkompetens.se.

Sista ansökningsdag:

Rekryteringsprocessen sker löpande, så ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Hör gärna av dig om du har frågor till Eva Thuresson på eva.thuresson@maxkompetens.se eller 0734-073375