Teamchef med personalansvar inom dokumentation

Chef kundmottagning karriär

Hos Geomatikk kommer du att värdesättas för din erfarenhet samtidigt som det kommer erbjudas möjligheter till vidareutbildning i nya system och även möjligheter att arbeta med andra kunder eller branscher för ett omväxlande arbete.

Geomatikk har omdefinierat marknaden för skydd av viktig infrastruktur i Sverige. Våra kunder är Sveriges största fiber-, el- och telenätägare. Vår vision är störningsfria ledningsnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt med Sveriges största nätägare som kunder. Här finner du som brinner för infrastruktur, digitalisering och högt satta karriärmål en spännande arbetsplats med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan.

Om tjänsten

Som teamchef kommer du att leda en del av Geomatikks dokumentationsverksamhet och ha ett personalansvar för cirka 20 medarbetare. Medarbetarna finns utspridda på orterna Örebro, Solna och Gävle. Som teamchef ska du genomföra regelbundna möten med dina medarbetare och ansvara för att kommunikationsvägar fungerar och underhålls, inom gruppen och mot andra avdelningar.

Du ansvarar även för produktions- och bemanningsplanering inom tilldelat ansvarsområde och delta i budgetarbetet. Som teamchef ska du också planera, leda, och följa upp verksamheten så att uppsatta mål nås i linje med gällande lagar, kundavtal och Geomatikks policys och riktlinjer.

Geomatikk går nu in i nästa spännande fas med fler kunder och nya tjänster som gör att du även kommer att vara delaktig i att driva och utveckla förbättrings- och förändringsarbeten tillsammans med affärsområdeschefen och dina medarbetare.

Tjänsten är tillgänglig i Solna eller Örebro, resor förekommer i tjänsten

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen som teamchef ser vi att du är strukturerad, kan organisera och planera arbetet samt stimuleras av att visa resultat och uppnå mål. Du är social, förtroendeingivande och ryggar inte för att hantera konflikter. Du är prestigelös i ditt sätt att leda och anta nya utmaningar.

Du har ett inre driv med en förmåga att inspirera och ge din omgivning positiv energi. Din sociala förmåga är viktig och vi tror att du har lätt för att se möjligheter och gillar förändringar. Vidare är du är en god kommunikatör i både tal och skrift.

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet som chef/ledare med ett personalansvar
  • Erfarenhet inom Telia/Skanovas nät- och dokumentationssystem
  • Har förståelse för hur nätet är uppbyggt
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av dokumentation av ledningsnät
  • Meriterande med en relevant eftergymnasial utbildning

Känner du igen dig och vill vara med på denna framgångsrika resa? Tveka inte att skicka in en ansökan!


Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan:

Vi samarbetar med Maxkompetens för denna tjänst. Därför kan du enbart söka tjänsten via Maxkompetens webbplats.

Sista ansökningsdag:

Rekrytering och intervjuer sker löpande. Ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Anna Hedin på