Näthandläggare till Nätservice i Gävle

Som Näthandläggare förmedlar du ledningsanvisningar till entreprenörer och privatpersoner som ska utföra grävarbeten, i syfte att skydda våra kunders nedgrävda infrastruktur.

Du kommer självständigt utreda och fatta beslut i de ärenden du handlägger, till ditt stöd har du tydliga rutiner och riktlinjer. Tillsammans med dina kollegor kommer ni gemensamt hålla de tidsfrister för handläggning företaget har gentemot våra kunder.

I tjänsten ingår även att svara på inkommande samtal och kontakta entreprenörer när ytterligare information är nödvändig, samt arbeta med registrering av förfrågningar som inkommer per telefon och e-post.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Näthandläggare måste du ha lätt för att lära och ta till dig rutiner och direktiv. Du kommer att ingå i ett team där ni tillsammans arbetar mot uppsatta mål. Det är därför viktigt att du är en lagspelare och har goda kommunikationsegenskaper. Arbetet ställer höga krav på att du har god analytisk- och utredningsförmåga. Då vi arbetar med tidsfrister och deadlines, behöver du vara målinriktad, flexibel och ha hög stresstålighet.

Du som söker har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av administrativt utrednings- eller handläggningsarbete. Det är meriterande om du har arbetat inom support eller kundtjänst, samt om du har tidigare arbetslivserfarenheter från vår bransch.

Känner du att du har den erfarenhet och de personliga egenskaper vi söker och vill vara med på denna framgångsrika resa, tveka inte att skicka in en ansökan!

Vilka är vi?

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva. Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet, som vi kallar för ledningsanvisning, skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med karriärmöjligheter. Vi har på kort tid gått från några få till drygt 350 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige.

Se också den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här: https://lnkd.in/ef55peD

Läs mer om företaget: www.geomatikk.se

Övrigt

Geomatikks verksamhet omfattas av säkerhetsskyddslagen, det innebär att när vi rekryterar måste du som ansöker genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll och en särskild intervju. Säkerhetsprövningen sker i samband med eller efter att du varit på din intervju och du måste själv lämna ditt samtycke till att du genomgår prövningen. Anställning kan endast ske efter slutförd och godkänd säkerhetsprövning

Provanställning kan komma att tillämpas.

Ort:

Gävle

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdag:

Ansök senast 2 oktober

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Jonathan Bergström, Chef för Nätservice på e-post: jonathan.bergstrom@geomatikk.se eller telefon: 072-453 95 81

Dela jobbet: