Mättekniker till Geomatikk i Malmö

Om företaget

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt som kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats och ett fritt jobb med stort eget ansvar. Vi har sedan etableringen 2011 gått från några få till drygt 350 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige.

Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen.

Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här: https://www.youtube.com/watch?v=uFJdD6mcIjQ&t=2s

Läs mer: www.geomatikk.se

Dina arbetsuppgifter

Geomatikk i Malmö är nu på jakt efter en självgående och engagerad mättekniker. Är det en utmaning som passar dig? Läs mer om tjänsten nedan!

I rollen som mättekniker arbetar du med inmätningar av ledningsnät på uppdrag av olika nätägare.
Du kommer bland annat att förbereda och planlägga inmätning i samråd med kund och övriga stödfunktioner, mäta in markförlagd infrastruktur och luftledningar samt kodsätta inmätningen efter kunds specifikation. En viktig del i nätägarnas, Geomatikks kunders, förvaltningsarbete av infrastrukturen är att veta var den finns förlagd. I det spelar du som mättekniker en stor roll, där du mäter in ledningar, kablar och tillhörande infrastruktur samt skapar underlag för nätägarnas NIS/GIS-system. I den här rollen förekommer det även arbetsuppgifter med ledningsanvisning. Du själv kontaktar entreprenörer och nätägare och planerar ditt arbete så de tidsfrister Geomatikk har gentemot sina kunder hålls.

Dina arbetsdagar spenderas ute på fält med servicebilen som kontor, vilket innebär att ditt arbete är ombytligt och innefattar massor av frisk luft! Geomatikk förser dig med tekniska verktyg såsom dator, mobil och mätinstrument samt ger dig rätt förutsättningar för att göra ett så bra arbete som möjligt. Du arbetar självständigt på resande fot där du får ta stort personligt ansvar.

Din profil

Till denna tjänst som mättekniker söker vi dig som har relevant eftergymnasial mätteknisk utbildning. Det är meriterande om du har GIS- eller mätingenjörsutbildning samt några års erfarenhet från liknande arbete inom branschen. Utbildningar som Arbete på väg, Arbete i spårområde och Elsäkerhet är också meriterande. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av ett eller flera av verktygen Microstation, FME, ArcGIS, Autocad, SBG Geo samt Leicas och/eller Trimbles. B-körkort är ett krav samt att du har erfarenhet av arbetsuppgifter inom ledningsansvisning.

Som mättekniker är det viktigt att du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt utan att tappa kvalitet. Du är mån om att leverera uppgifter och resultat på utsatt tid och tar stort eget ansvar för ditt arbete. För att passa i den här rollen har du en god samarbetsförmåga, agerar lyhört mot kollegor och kunder samt har lätt att kommunicera med andra. Du tar egna initiativ, har hög arbetsmoral och ser lösningar där andra ser problem. Vi tror att du som söker den här tjänsten är en person som gärna utmanar och utvecklar sig själv – drömmen vore om du ville utvecklas långsiktigt tillsammans med Geomatikk!

Geomatikks verksamhet omfattas av säkerhetsskyddslagen, det innebär att när vi rekryterar måste du som ansöker genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll och en särskild intervju. Säkerhetsprövningen sker i samband med eller efter att du varit på din intervju och du måste själv lämna ditt samtycke till att du genomgår prövningen. Anställning kan endast ske efter slutförd och godkänd säkerhetsprövning.

Ansökan I den här rekryteringen samarbetar Geomatikk med Clockwork rekrytering, har du frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta gärna Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller simon.lindberg@clwork.se. Rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag. Sista ansökningsdag är den 27/11.

Ort:

Malmö

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdag:

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Ansökan I den här rekryteringen samarbetar Geomatikk med Clockwork rekrytering, har du frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta gärna Simon Lindberg på 073-351 27 99 eller simon.lindberg@clwork.se.

Dela jobbet: