Fälttekniker till Linköping

Vill du skydda samhällsviktiga ledningsnät? Geomatikk söker nu en engagerad fälttekniker som trivs med ett självständigt arbete ute i fält. Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på el, telefoni eller internettrafik. Avbrotten beror ofta på avgrävda ledningar. Som fälttekniker förebygger du dessa avbrott genom att markera var ledningar ligger i samband med markarbeten. Rollen innebär ett stort personligt ansvar och mycket frisk luft! Du spenderar arbetsdagen ute i fält med bilen som kontor. Se den inspirerande kortfilmen om fältteknikerna – våra vardagshjältar

Dina arbetsuppgifter

Fältteknikernas huvudsakliga arbetsuppgifter är att markera ledningsnät i fält på uppdrag av olika nätägare. Med hjälp av modern teknik och mätinstrument kommer du att identifiera och märka ut kablars positioner inför markarbeten. Inmätning av ledningsnät samt andra relaterade uppdrag hör också till arbetsuppgifterna. Vad tycker Jörgen Fröberg om sitt jobb som fälttekniker? Läs intervjun här! Arbetet är självständigt, vilket innebär att du i stor utsträckning planerar arbetet på egen hand. Geomatikk tillhandahåller servicebil och tekniska verktyg som dator, mobil och mätinstrument. Servicebilen kommer att fungera som ”ditt kontor”. Du utgår från den vilket kräver flexibilitet och ordningssinne. Du som söker tjänsten ska vara bosatt i eller i närheten av Linköping.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker är tekniskt lagd och har hög initiativförmåga, arbetsmoral, är lösningsorienterad, och trivs med ansvaret som tjänsten kräver. Vi tror att du vill ha utvecklingsmöjligheter och jobba långsiktigt hos oss. För att trivas i rollen bör du gilla att vara utomhus, ha lätt för att kommunicera och vilja arbeta självständig. Om du har utbildningar såsom ESA, Arbete på väg, Basävista eller tidigare erfarenheter inom branschen så kan det vara meriterande, men det är inget krav.

Om Geomatikk

Geomatikk har omdefinierat marknaden för skydd av viktig infrastruktur i Sverige. Våra kunder är Sveriges största fiber-, el- och telenätägare. Vår vision är störningsfria ledningsnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande och föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har på några år gått från några få till drygt 350 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige. Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen.

Geomatikks verksamhet omfattas av säkerhetsskyddslagen, det innebär att när vi rekryterar måste du som ansöker genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll och en särskild intervju.
Säkerhetsprövningen sker i samband med eller efter att du varit på din intervju och du måste själv lämna ditt samtycke till att du genomgår prövningen.
Anställning kan endast ske efter slutförd och godkänd säkerhetsprövning.

Ort:

Linköping

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdag:

Ansök redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 18 september, 2022

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryterande fältchef Magnus Friberg 070-38 07 172 eller magnus.friberg@geomatikk.se. Du ansöker till tjänsten via e-post där du bifogar CV samt personligt brev.

Dela jobbet: