Kundmottagare till Gävle

Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska. Vill du vara med och göra skillnad? Nu söker vi kundmottagare till Gävle.

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva. Våra kunder är Sveriges största nätägare.

Vår kärnverksamhet – ledningsanvisning – skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar.

Se den inspirerande kortfilmen om vår ledningsanvisning

Din roll som kundmottagare

Som kundmottagare förmedlar du ledningsanvisningar till entreprenörer och privatpersoner som ska utföra grävarbeten, i syfte att skydda våra kunders nedgrävda infrastruktur.

  • Att självständigt fatta beslut i de ärenden du handlägger, med stöd av kriterier enligt gällande rutinbeskrivningar.
  • Att gemensamt i arbetsgruppen hålla de tidsfrister för handläggning företaget har gentemot våra kunder.
  • Att utföra kundtjänstarbete via telefon, ta inkommande samtal samt kontakta entreprenörer då ytterligare information är nödvändig.
  • Att arbeta med registrering av förfrågningar per telefon och e-post.

Din profil

Vi söker dig som har lätt att lära och ta in rutiner och direktiv. Viktigt att du är flexibel, målinriktad och har god social kompetens. Du kommer att ingå i ett team av medarbetare där ni tillsammans arbetar mot uppsatta mål. Det är därför viktigt att du är en lagspelare och har goda kommunikationsegenskaper.

Arbetet ställer även höga krav på analytisk förmåga och stresstålighet då vi arbetar med tidsfrister och deadlines.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice/kundmottagning. Det är meriterande om du har arbetat inom support eller telefonförsäljning samt inom vår bransch.

Vad erbjuder vi?

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande, föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har sedan etableringen 2011 gått från några få till över 300 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige.

Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen. Läs gärna mer om oss här på hemsidan.

Känner du att du har den erfarenhet och de personliga egenskaper vi söker och vill vara med på denna framgångsrika resa, tveka inte att skicka in en ansökan!

Anställningsformen är tillsvidareanställning, och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Ort:

Gävle

Omfattning:

Heltid

Sista ansökningsdag:

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka ansök gärna redan idag. Sista ansökningsdag är 15 januari 2021.

Frågor:

Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef för kundmottagningen Jonathan Bergström på 072-304 14 30 eller jonathan.bergstrom@geomatikk.se

Dela jobbet: