IT-support

Vill du bidra till att Sverige fungerar som det ska? Med visionen störningsfria ledningsnät har Geomatikk omdefinierat marknaden för skydd av svensk infrastruktur, som fiber- och elnät.

Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster. Geomatikk är ett företag i stark tillväxt med Sveriges största nätägare som kunder. Här finner du som brinner för infrastruktur, digitalisering och högt satta karriärsmål en spännande arbetsplats med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Geomatikk ingår i den Norska Geomatikkgruppen.

Läs mer om oss här på vår hemsida.

Dina arbetsuppgifter

Geomatikk Sverige fortsätter att expandera och vi söker därför en medarbetare till vår IT-support i Gävle.

Som IT-supportmedarbetare hos oss kommer du att ha en bred roll med flera ansvarsområden. Du kommer att arbeta nära drivna och målfokuserade kollegor där man huvudsakligen arbetar med att stödja interna användare som finns i hela landet. Med hjälp av vårt verktyg för fjärrstyrning kommer du att svara på och hantera ärenden som inkommer via mail och telefon.

Det förekommer även administrativt arbete så som att uppdatera/dokumentera rutiner, registrera klienter samt beställa IT-relaterad utrustning. Viss klientinstallation ingår också i arbetet samt att man deltar i projekt för att exempelvis öka säkerheten.

Tjänsten är på heltid i Gävle. Du kommer att rapportera till chef för IT-drift i Göteborg.

Din profil

Vi söker dig som vill vidareutvecklas eller fortsätta din karriär inom IT. För att lyckas i din roll är det en fördel att ha grundläggande kunskaper av felsökning inom klient och nätverk. Vi ser gärna att du har goda kunskaper eller erfarenheter inom Office 365, Active Directory, Windows 10 och Android.

Vidare har du minst ett års erfarenhet av tidigare arbete inom IT-support samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Är det här du?

Vi sätter även högt värde på dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss är du en positiv och serviceinriktad person som gärna tar egna initiativ. Du är en lagspelare och ser din roll som en viktig länk i kedjan samtidigt som du är självgående och trivs med att ha frihet under ansvar.

Delar du våra värderingar?

Geomatikkgruppens verksamhet genomsyras av värderingar som vägleder oss så att vi kan skapa en trivsam arbetsmiljö och säkerställa en hög kvalitet i leveransen till våra kunder.

Vi är:

  • Framtidsorienterade
  • Inkluderande
  • Pålitliga
  • Serviceinriktade

Ansökan:

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning för denna tjänst. Därför kan du bara ansöka via clockworkpersonal.se.

Sista ansökningsdag:

Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande så ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna rekryteringskonsult Poria Shademani:
0733 - 51 27 20
poria@clwork.se