GIS-dokumentatör

Hos Geomatikk kommer du att värdesättas för din erfarenhet samtidigt som det kommer erbjudas möjligheter till vidareutbildning i nya system och även möjligheter att arbeta med andra kunder eller branscher för ett omväxlande arbete.

Med visionen störningsfria ledningsnät har Geomatikk omdefinierat marknaden för skydd av svensk infrastruktur, som fiber- och elnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt med Sveriges största nätägare som kunder. Här finner du som brinner för infrastruktur, digitalisering och högt satta karriärmål en spännande arbetsplats med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen.

Om tjänsten

Vi söker just nu en GIS-dokumentatör!

Är du noggrann, har ett sinne för struktur och vill vara med att göra skillnad? Då kan det här vara en tjänst för dig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Underhåll av kartsystem och databaser
  • Framtagning av analysmaterial och annan information.
  • Delta i kundimplementationsprojekt och projekteringsärenden.

Tjänsten är tillgänglig på Geomatikks samtliga kontor Gävle, Stockholm, Örebro och Göteborg

Dina egenskaper

Vi söker dig som är driven och trivs med att jobba i ett såväl sammansvetsat team som i en konsultroll ute hos kund. Du ska vara självgående och orädd för nya utmaningar.

Då du i denna roll hanterar en hel del information och data är det viktigt att du har en god analytisk förmåga samt har ett sinne för ordning och struktur. Vi ser även att du är lösningsinriktad och är nyfiken och hungrig på att lära dig nya saker.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en relevant utbildning, gått kurs eller motsvarande kunskap inom GIS. Du får gärna vara nyexaminerad. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av GIS-relaterade arbete.

Det är meriterande att ha kunskap inom ett eller flera av verktygen Microstation, FME, ArcGIS, eller Autocad. Viss kunskap kring databaser och programmering är också önskvärt. Det är meriterande om du är certifierad inom IGS och har erfarenhet inom NICE.

Ansökan:

Vi samarbetar med Maxkompetens för denna tjänst. Därför kan du enbart söka tjänsten via Maxkompetens webbplats.

Sista ansökningsdag:

Rekrytering och intervjuer sker löpande. Ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta Anna Hedin på