Fälttekniker inom ledningsanvisning i Halmstad respektive Varberg

Geomatikks fälttekniker förebygger avbrott på el, telefoni och internettrafik.

Vill du skydda samhällsviktiga ledningsnät? Geomatikk söker nu två engagerade fälttekniker som trivs med ett självständigt arbete ute i fält.

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på el, telefoni eller internettrafik. Avbrotten beror ofta på avgrävda ledningar. Som fälttekniker förebygger du dessa avbrott genom att markera var ledningar ligger i samband med markarbeten. Rollen innebär ett stort personligt ansvar och mycket frisk luft! Du spenderar arbetsdagen ute i fält med bilen som kontor.

Se den inspirerande kortfilmen om fältteknikerna – våra vardagshjältar:

Dina arbetsuppgifter

Fältteknikernas huvudsakliga arbetsuppgifter är att markera ledningsnät i fält på uppdrag av olika nätägare. Med hjälp av modern teknik och mätinstrument kommer du att identifiera och märka ut kablars positioner inför markarbeten.

Arbetet är självständigt, vilket innebär att du i stor utsträckning planerar arbetet på egen hand. Geomatikk tillhandahåller servicebil och tekniska verktyg som dator, mobil och mätinstrument. Servicebilen kommer att fungera som ”ditt kontor”. Du utgår från den vilket kräver flexibilitet och ordningssinne.

Du som söker till tjänsten ska vara bosatt i eller i närheten av Halmstad respektive Varberg.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har hög initiativförmåga, arbetsmoral, är lösningsorienterad och trivs med ansvaret som tjänsten kräver. Vi tror att du vill ha utvecklingsmöjligheter och jobba långsiktigt hos oss.

För att trivas i rollen bör du gilla att vara utomhus, ha lätt för att kommunicera och vilja arbeta självständig. Om du har utbildning eller arbetslivserfarenhet kopplat till området kan det vara meriterande, men det är inget krav.

Om Geomatikk

Geomatikk har omdefinierat marknaden för skydd av viktig infrastruktur i Sverige. Våra kunder är Sveriges största fiber-, el- och telenätägare. Vår vision är störningsfria ledningsnät.

Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande och föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har på några år gått från några få till drygt 350 medarbetare och blivit den ledande aktören inom ledningsanvisning i Sverige.

Geomatikk ingår i den nordiska Geomatikkgruppen. Läs mer om Geomatikk och våra tjänster på www.geomatikk.se.

Ansökan:

Skicka in din ansökan till Ulrik Ivarsson på ulrik.ivarsson@geomatikk.se.

Sista ansökningsdag:

Ansök redan idag. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 29 september 2019.

Frågor:

Vill du veta mer? Maila gärna till Ulrik Ivarsson.