Fältchef för Svealand

Geomatikk söker fältchef

Hej!
Jag heter Marie Blomgren och jobbar på Geomatikk som ansvarig chef över fältverksamheten och jag hoppas på att få bli din chef!

Jag söker just nu en Fältchef område Svealand som ska med ett aktivt, närvarande och rutinerat ledarskap ha förmågan att nå ut till sina tekniker ute på fält. Tillsammans kommer vi att jobba för att göra vår avdelning ännu mer framgångsrik och framtidsorienterad.

I min roll som din chef är jag ditt bollplank i den dagliga verksamheten, och långsiktigt arbetar vi för att du når dina mål. Geomatikks kultur är prestigelös men resultatorienterad. Vi tror på samarbete och respekt!

Geomatikk har omdefinierat marknaden för skydd av viktig infrastruktur i Sverige. Våra kunder är Sveriges största fiber-, el- och telenätägare. Vår vision är störningsfria ledningsnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Läs mer om oss här på vår hemsida.

Om tjänsten

I rollen som Fältchef så kommer du ha ett personalansvar för cirka 30 fälttekniker och vara ute på fält cirka 2–3 dagar i veckan. Du ska leda, följa upp och utveckla verksamheten i linje med gällande lagar, kundavtal och Geomatikks policys och riktlinjer. Du ska säkerställa att definierade mål uppnås och verka för en kontinuerlig förbättring. Du ska även säkerställa att utrustning tas tillvara och personal utvecklas på bästa sätt.

Du kommer att ha ett budget- och resultatansvar samt jobba mot att nå uppsatta mål och nyckeltal. Som Fältchef ska du vara behjälplig med utsättarnas planering, och resursplanering vid tex sjukdom, med stöd av koordinatorerna. Du ska leda och fördela arbetet inom ansvarsområdet i syfte att avtalade leveranser sker och få en jämn belastning i gruppen.

Vi ser gärna att du bor i Gävle (närliggande orter), resor kommer att ingå i tjänsten.

Vem söker vi?

Du är nyfiken, en riktigt doer som vill växa med företaget och i din roll. Du är tydlig, bestämd och tar tag i saker direkt. Du är närvarande och förmedlar en trygghet gentemot dina medarbetare. Du skapar en god relation till gruppen samtidigt som att du som chef kan stå upp för och representera ledningens visioner och punkter. Du har en social kompetens som fungerar både i kontorslandskap och ute i fält.

Du fångar snabbt upp eventuella problem som uppstår och tar tag i deadlines och actions direkt. Vi ser gärna att du finns i Gävle så att du har nära till huvudkontoret och är väl insatt i vad som händer. Med en kombination av ledarerfarenhet, teknikintresse och en administrativ ådra har du som Fältchef förutsättningar för att lyckas i rollen.

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning
  • Tidigare erfarenhet som chef/ledare med ett personalansvar
  • Vi ser gärna att du har branschvana, gärna i liknande roll som fältchef/servicechef
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
  • Meriterande är en relevant eftergymnasial utbildning eller övrig specialistutbildning som bl a Arbete på väg, ESA, BAM

Känner du igen dig och vill vara med på denna framgångsrika resa? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Varma hälsningar
Marie Blomgren
Chef över Fältverksamheten 

Ansökan:

Vi samarbetar med Maxkompetens för denna tjänst. Därför kan du enbart söka tjänsten via Maxkompetens webbplats.

Sista ansökningsdag:

Rekrytering och intervjuer sker löpande. Ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på alexander.gohari@maxkompetens.se.