Chef för kundmottagningen

Chef kundmottagning karriär

Hej!
Jag heter Petter Holmberg och hoppas på att få bli din chef!

Jag söker just nu en chef för vår kundmottagning på Geomatikk i Gävle. I rollen kommer du att leda, följa upp och utveckla verksamheten i linje med gällande lagar, kundavtal och Geomatikks policys och riktlinjer. Säkerställa att definierade mål uppnås och verka för en kontinuerlig förbättring och att personalen får det stöd som behövs för att utvecklas på bästa sätt.

Geomatikk har omdefinierat marknaden för skydd av viktig infrastruktur i Sverige. Våra kunder är Sveriges största fiber-, el- och telenätägare. Vår vision är störningsfria ledningsnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Läs mer om oss här på vår hemsida.

Om tjänsten

Du kommer att ansvara för en kundtjänstavdelning på ca 30 anställda som jobbar med ett rullande schema under kontorstider. Du ansvarar för arbetsmiljön, fördelning av arbetsuppgifter, närvaro, mål, budget och nyckeltal samt din personals utveckling. Du strävar hela tiden för ständiga förbättringsarbetet och är delaktig i implementation av arbetsmetoder och rutiner.

Du genomför regelbundna möten med dina medarbetare och ansvarar för att kommunikationsvägar fungerar och underhålls, både inom gruppen och mot andra avdelningar. Du ansvarar även för att processer, rutiner, arbetsbeskrivningar och instruktioner följs samt implementera nya kunder och förbättra processen för nuvarande kunder.

Vem söker vi?

Du är duktig på att hantera olika typer människor, är pedagogisk, vill utveckla andra, har tålamod och är närvarande. Du skapar förtroende och visar engagemang för din personal. Du är tydlig, bestämd och har förmågan att vara en jordnära ledare samtidigt som du kan stå upp för och representerar ledningens visioner och punkter.

Du fångar snabbt upp eventuella problem som uppstår och tar tag i deadlines och actions direkt. Vi ser gärna att du finns i Gävle så att du har nära till bolaget och är väl insatt i vad som händer.

Kvalifikationer

  • Gymnasieutbildning
  • Erfarenhet som chef-/ och ledare med ett personalansvar
  • God ledarskapsförmåga
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska

Meriterande

  • Erfarenhet av budgetarbete och resultatansvar
  • Erfarenhet från liknande bransch
  • Erfarenhet och kunskaper i projektledning

Känner du igen dig och vill vara med på denna framgångsrika resa? Tveka inte att skicka in en ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Varma hälsningar

Petter Holmberg
VD, Geomatikk

Ansökan:

Vi samarbetar med Maxkompetens för denna tjänst. Därför kan du enbart söka tjänsten via Maxkompetens webbplats.

Sista ansökningsdag:

Rekrytering och intervjuer sker löpande. Ansök så snart som möjligt.

Frågor:

Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på alexander.gohari@maxkompetens.se.