Geomatikk söker en resultatorienterad Projektledare till Solna eller Gävle

GeoSak – Geomatikks tjänst för hantering av grävtillstånd

Geomatikk skyddar samhällsviktiga ledningar i marken och bidrar till att Sverige fungerar som det ska. Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker nu en Projektledare med förmåga att hugga i och få saker gjorda, med placeringsort Solna eller Gävle.

Varje år drabbas tusentals personer av avbrott på ledningsnäten för t.ex. el-, tele- eller internettrafik. Avbrotten beror i många fall på avgrävda ledningar. Geomatikk förebygger dessa skador genom att markera var samhällsviktiga ledningar ligger i samband med att privatpersoner eller företag behöver gräva.

Våra kunder är Sveriges största nätägare. Vår kärnverksamhet, som vi kallar för ledningsanvisning, skapar nytta för nätägare, kommuner, entreprenörer och samhället i stort. Som komplement till ledningsanvisning arbetar vi med inmätning och dokumentation av ledningar. Geomatikk ingår även i den norska Geomatikksgruppen.

Se den inspirerande kortfilmen om Geomatikk här:

Dina arbetsuppgifter

Geomatikk söker nu en erfaren Projektledare som ser till att projektmålen nås. I rollen förväntas du leda och genomföra såväl pågående som nya projekt vi driver, ofta tillsammans med våra kunder.

Som Projektledare kommer du:
- Ingå i vår grupp av projektledare
- Leda och genomföra de projektåtaganden som vi gör. Ibland arbetar du med en projektgrupp, men en betydande del är eget projektarbete
- Under 2018 ha fokus på 'projekt Grävallvar', innebärande ett antal utåtriktade aktiviteter mot maskinentreprenörer, i syfte att skapa en väsentligt utökad kommunikation mellan nätägare och maskinentreprenörer. Geomatikks uppgift är att skydda samhällets infrastruktur från att skadas i samband med markarbeten, och vi har tillsammans med alla Sveriges stora nätägare etablerat projekt 'grävallvar' för att bättre nå ut till alla maskinentreprenörer i syfte att minska skador på infrastrukturen.
- Underhålla och bygga relationer med våra större kunder, bl a Telia
- Stötta verksamheten i införandet av ett förändrat arbetssätt

Du förväntas agera självständigt utifrån projektens mål. Du är en utpräglad 'doer' och ser till att få saker gjorda. Du trivs med att arbeta utåt mot kund, vara lösningsorienterad och hitta lösningar på problem som dyker upp längs vägen. För att trivas i rollen är du trygg i dig själv och kan axla rollen som knytpunkt mellan kund och Geomatikks linjefunktioner.

Din profil

Som person är du drivande, nyfiken och lyhörd med höga ambitionsnivåer som smittar av sig på din omgivning och har förståelsen för att både kunna lyfta blicken och se helheten och utomstående påverkningar, - som att fördjupa dig i detaljer.
Du är kommunikativt lagd och duktig på att samarbeta med olika typer av människor. Du trivs i en ledarroll och känner dig bekväm i att delegera ärenden, prioritera rätt, stötta dina kollegor, vara ansiktet utåt- och kontaktperson mot kund. Våra lösningar baseras på en kombination av tjänster med ett starkt IT-stöd, därför ser vi att erfarenhet med eller mot IT är meriterande.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i en utvecklande tjänst med stort ansvarstagande i en snabbt föränderlig verksamhet.

Utgångspunkten kommer att vara från huvudkontoret i Gävle eller vårt kontor i Solna, där vissa resor kan förekomma.

 

Ansökan:

Vi samarbetar med MaxKompetens i denna rekrytering och tar bara emot ansökningar via www.maxkompetens.se/jobs/?jaid=6884

Sista ansökningsdag:

Är du den vi söker? Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor:

I denna rekrytering samarbetar vi med MaxKompetens, vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringsansvarig Katarina Bjernefalk på 070 512 49 15 eller katarina.bjernefalk@maxkompetens.se.